Her er finder du nogle af de videos jeg har lavet, altid godt med gode minder :-)

10. jun, 2018

Jeg har eksperimenteret lidt med at lave en nordlys film, jeg vil lige sige det er bestemt ikke nemt at filme. Jeg har har forsøgt mig at lave en time lapse og sat billeder sammen til en film, da en normal videofilmer ikke kan opfange nordlyset i god kvalitet, med mindre man vil investere 25000-45000 i ét kamera, hmm jeg vil måske overveje det. Efter det er første gang er det da lykkedes ganske godt, trods det godt kunne blive bedre :-)

10. jun, 2018

Her filmer jeg elge tæt på, det er ikke så langt fra Kiruna, mere end 200 km inden for polarcirklen.

10. jun, 2018

Denne video kan få tårene til at trille ned af mine kinder, ja sådan ser det ud når man ser det smukke nordlys, jeg har ikke ord som kan beskrive det, men sådan ser det ud, og det er endnu mere ubeskriveligt i virkeligheden.

10. jun, 2018

I April fik jeg besøg af noget familie så skulle jeg jo vise dem lidt af området hvor jeg bor. Vi kørte syd på, ned til polarcirklen, hvor grænselandet er for det arktiske område og hvor det sub arktiske klima virkelig begynder. 6 km syd for Jokkmokk og 1100 km nord for Danmark.

10. jun, 2018

Denne video beskriver hvordan vejret kan være bare 30 kilometer fra den danske grænse. Her filmer jeg fra en lejlighed i Wikingturm i Slesvig i Tyskland en tornado fra min balkong. Jeg må indrømme jeg var lidt nervøs for den skulle komme over mod mig, har aldrig før i virkeligheden set sådan en. I Hirtshals så jeg engang en begyndende mindre som aldrig udviklede sig og blev til noget.