Sol hele natten og nordlys.

23. mar, 2019

Denne video er på Engelsk, det er jeg ked af, men de fleste Danskere forstår Engelsk så nogle kan være med her. Her er en forklaring på hvad nordlys er, hvor det kommer fra.

17. mar, 2019

If you wish to master aurora photography and learn from award winning photographers then check offer by Iceland Photo Tours at https://iceland-photo-tours.com/

On 25th February 2014 Sun produced X4.9 flare which on 27th February caused G2 (KP 6) geomagnetic storm on Earth. It was the brightest aurora display so far during this solar maximum which I could witness with auroral displays overhead in the far north of Scotland. This short movie illustrates what has been seen from latitude 58.3 degrees north.

10. jun, 2018

Jeg har eksperimenteret lidt med at lave en nordlys film, jeg vil lige sige det er bestemt ikke nemt at filme. Jeg har har forsøgt mig at lave en time lapse og sat billeder sammen til en film, da en normal videofilmer ikke kan opfange nordlyset i god kvalitet, med mindre man vil investere 25000-45000 i ét kamera, hmm jeg vil måske overveje det. Efter det er første gang er det da lykkedes ganske godt, trods det godt kunne blive bedre :-)

10. jun, 2018

Denne video kan få tårene til at trille ned af mine kinder, ja sådan ser det ud når man ser det smukke nordlys, jeg har ikke ord som kan beskrive det, men sådan ser det ud, og det er endnu mere ubeskriveligt i virkeligheden.